Türkiye'de önümüzdeki aylarda yaşanacak seçim için heyecan devam ediyor. Seçim tarihi hakkında net bir karar henüz verilmiş değil. Karar aşaması için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da. Bu heyecanlı bekleyiş devam ederken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ÜniAK FEST Programı'nda bazı açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversiteli gençlerle buluşarak bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılına yürüyoruz. Son dönemde birileri, kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor" diyerek, üniversite öğrencilerine hitap etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜniAK FEST Programı'na Katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şu sözlerle devam etti; "Bu gençlik uyuyan destanı uyandıracak gençliktir. Bu gençlik milletimizin parlayan yıldızı olan gençliktir. Bu gençlik Allah vergisi zekasıyla enginlere sığmayan gençliktir. Rabbime bana böyle bir gençlikle yol yürüme fırsatı verdiği için hamd ediyorum. Gençlikle gurur duyuyoruz çünkü Türkiye Yüzyılını emanet edeceğimiz bu gençlik, milletimizin asırlardır kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştüreceği gençliktir. Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılına yürüyoruz.
Son dönemde birileri, kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Biz gençlerimizi seviyoruz. Gençlerimiz de bizi seviyor. Gençlerimiz enerjileriyle dinamizmleriyle hep bizim yanımızda yer aldılar. AK Parti, dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizden en fazla oy alan parti olmayı sürdürecektir. Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık, bundan sonra da kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. AK Parti'nin genel üye sayısı, 11 milyon 241 ile diğer tüm partileri üst üste koyup 3 ile çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır. Yıllarca bu ülkenin evlatları terör örgütlerinin pençesine itildi. Dağlarda, mağaralarda ölüme sürüklendi."
Yorumlar