Denizbank, QNB Finansbank ve Ziraat Bankalarının müşterileri için sunmuş olduğu ihtiyaç kredileri piyasada birçok tüketicinin dikkatini çeken krediler arasında yer alıyor. Eğitim, sağlık, tatil, tadilat, evlilik ya da mobilya alımı gibi birçok neden için kullanılabilen ihtiyaç kredisi uygun faiz ve esnek ödeme koşulları bu bankalarda. İşte detaylar!
Denizbank İhtiyaç Kredisi
Kolay başvuru olanakları ile şubeye bile gitmeden kredi başvurunuzu yapabileceğiniz Denizbank’ta krediler çok avantajlı. Bütçenize göre esnek ödeme planları oluşturabileceğiniz krediniz için belirlenen faiz oranı ise %1,89. Başvurunuzu size en yakın şubeden yapabileceğiniz gibi bunun yanı sıra cep telefonunuzdan KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280'e de gönderebilirsiniz.
QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi
QNB Finansbank ise, farklı ihtiyaç kredisi seçenekleri sunarak tüketicilere en uygun kredi paketini oluşturan bankalar arasında yer alıyor. 36 aya varan esnek ödeme olanakları sunan bankanın belirlemiş olduğu kredi faiz oranı ise %1,39’dan başlıyor.
Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi
Eğer ihtiyaç kredisi tercihinizi bir devlet bankası olan Ziraat Bankası’ndan yana yapacak olursanız bankanın 36 aya varan geri ödeme olanaklarından yararlanabilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar olan kredilerde 36, 50.000 TL’nin üzerinde olan kredilerde ise 24 aya varan vadeler için bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı ise %1,59.
Bu Bankalardan Kredi Alabilmek İçin Gerekli Evraklar
Denizbank, QNB Finansbank ve Ziraat Bankalarından herhangi birisine yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurunuz olumlu sonuç aldıktan sonra bankanıza aşağıdaki belgeleri götürmeniz gerekir:
- Kredi başvuru formu
- Başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı veya noter tasdikli suret
- Başvuru sahibine ait ikametgah belgesi (Ya da ikamet belgesi yerine sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu hattı faturalarından birisini de götürebilirsiniz.)
- Başvuru sahibine ait gelir belgesi (Ücretliler: Maaş bordrosu - Serbest meslek sahipleri ya da ticaret erbapları: Son yıla ait vergi levhası, bilanço ve gelir tablosu, Ticaret Sicil Gazetesi, Oda kayıt belgesi – Emekliler: Emekli maaşı hesap cüzdanı - Gayrimenkul Geliri Beyan Edenler: Gelire konu tapu belgesi ve ilgili kira kontratı - Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı.)