Set Ekstra’nın Cumartesi günü saat yayınlanacak bölümünde, , Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncuları Eda Nur Hancı ve Gürhan Altundaşar ile eğlenceli bir “Evet-Hayır Oyunu” ekrana gelecek.

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde "Sahte Doktor"luk Yapan Ayşe Özkiraz'ın Tutukluluk Halinin Devamına Karar Verildi Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde "Sahte Doktor"luk Yapan Ayşe Özkiraz'ın Tutukluluk Halinin Devamına Karar Verildi

Set Ekstra, yeni bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin çok izlenen dizilerinde neler yaşanmış, yıldız oyuncularla ilgili hangi detaylar merak ediliyor, programlarından son dakika haberleri ve setlerden en özel anların ekrana geldiği program Set Ekstra yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Sunuculuğunu Tülay Demir Oktay’ın üstlendiği programda dizilerin perde arkası, oyuncularla ilgili tüm bilinmeyenler ve çok izlenen programların en özel, en eğlenceli, en merak edilen detayları ekrana gelecek.

Set Ekstra’nın Cumartesi günü saat yayınlanacak bölümünde, , Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncuları Eda Nur Hancı ve Gürhan Altundaşar ile eğlenceli bir “Evet-Hayır Oyunu” ekrana gelecek. Ayrıca Hekimoğlu’nun son bölümünde yaşananlar da yine Set Ekstra’da olacak.

Yayın Tarihi        :27 Mart Cumartesi/ 2021 
Yayın Saati         : 08.15