Konya’da ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencisine kötü muamele iddiası. Çocuğun velisi ‘Kızımın psikolojisi bozuldu’ diye açıklamada bulundu.

Dünyanın En Ölümcül Doktoruyla Tanışın! Aynı Ameliyatta 3 Kişiyi Birden Öldürerek Tarihe Geçen En Tehlikeli Doktor Dünyanın En Ölümcül Doktoruyla Tanışın! Aynı Ameliyatta 3 Kişiyi Birden Öldürerek Tarihe Geçen En Tehlikeli Doktor

Okulların açılması ile birlikte bazı istenmeyen durumlar da yeniden ortaya çıkmaya başladı. Konya’da 1’inci sınıfa başlayan A.Ç. isimli çocuğun, okulun ikinci gününde ağlayıp annesini istemesi üzerine sınıf öğretmeni Ayşe I.’nın çocuğa bağırması cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Baba G.Ç., kızının 20 günde psikolojisinin bozulduğu yönünde açıklamada bulundu.

Sizi Bana Sayıyla mı Verdiler?

kars 1

Konya’nın Selçuk ilçesinde bulunan bir ilkokulda henüz birinci sınıf öğrencisi olan A.Ç.’nin sınıfta ağlayarak annesini istemesi üzerine öğretmen Ayşe I.’nın çocuğa bağırdığı anlar kamera ile kayıt altına alındı. Öğretmen Ayşe I.’nın bu esnada çocuğa ‘Terbiyesiz’ diye bağırmasının üzerine öğrenci A.Ç. “İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum” diyerek ağlamaya devam etti. Ancak öfkesine hakim olamayıp bağırmaya devam eden öğretmen Ayşe I. bu kez de; ''Ağla, ağla seni disipline yollayacağım haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” diyerek karşılık verdi.

Kızımın Psikolojisi Bozuldu

ilkokul

Konya Selçuk’ta bir ilkokulda yaşanan bu olayın görüntülerini izleyen baba G.Ç. ise çocuğunun yaşadığı bu olay karşısında isyan etti. Görüntüleri izledikten hemen sonra okul yönetimine giderek kızının öğretmeninin değişmesini talep eden baba G.Ç. bu konuda henüz bir gelişme olmadığını söyleyerek kızının psikolojisinin bozulduğuna vurgu yaptı. Baba G.Ç. bu konuda, “Kızımın okulun ikinci günü, böyle kötü bir muameleye maruz kalması bizi çok üzdü. Kızımın sınıfının değişmesi için müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Okulla ilk tanışan bir çocuğa böyle bağırılır mı? Öğretmeni kızımın psikolojisini bozuyor. Kızım okula annesiyle gidip geliyor” dedi.