
Konuştukça 29. bölüm fragmanı ve konukları
Kanal D’nin, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekinci’nin yaptığı programı Konuştukça yeni bölümü ile ekrana geliyor.
Konuştukça yeni bölümü ile ekrana geliyor
Kanal D’nin, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekinci’nin yaptığı programı Konuştukça yeni bölümü ile ekrana geliyor.
Programın bu bölümünde; şef Elif Korkmazel, diyet yaparken de doya doya yenilebilir pizza tarifini paylaşacak. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Parlakgümüş Covid-19'un yarattığı gebelik risklerini ve erken menopoz nedenlerini anlatacak. Astrolog Ferdi Bozduman 2021 yılının en şanslı burçlarını ve astrolojinin hayatımıza etkilerini değerlendirecek.
Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Başak Yalçın, halk dilinde 'Köpek Memesi'' hastalığı olarak bilinen Hidradenitis Suppurativa hastalığının nedenlerini ve tedavi yöntemlerini anlatacak. Yatırım Danışmanı Mert Başaran, tasarrufa ve yatırıma yönelik akıllı tavsiyeler verecek.
Konuştukça her Cumartesi ve Pazar saat 08.30’da Kanal D’de...
Yayın Tarihi :03 Ocak Pazar / 2021
Yayın Saati :08.30
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.