MİSTİK ŞEHİR DİYARBAKIR’I GEZİYORUZ

Show TV’nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün Diyarbakır’da. 

İkinci Aile Arasında Geliyor: Disney+ Gülse Birsel'le El Sıkıştı Yılbaşına Yeni Komedi Filmi Hazırlıkları Başladı! İkinci Aile Arasında Geliyor: Disney+ Gülse Birsel'le El Sıkıştı Yılbaşına Yeni Komedi Filmi Hazırlıkları Başladı!

Çin Seddi’nden sonra dünyanın en uzun surlarına sahip olan büyüleyici şehirde, programın sevilen sunucusu Sevcan Orhan, Diyarbakır’ın dillere destan serpme kahvaltısıyla güne başlayacak. Çeşitliliğiyle nam salan Diyarbakır mutfağından meftune yemeği, bulamaç tatlısı ve ayvalı kavurmanın tarifi de izleyicilerle paylaşılacak.

Diyarbakır’ın tarihi dokusunu ve kültürel değerlerini göreceğimiz programda gezilecek olan Hasan Paşa Hanı, Diyarbakır Arkeoloji Müzesi ve Bakırcılar Çarşısı şehrin mistik havasını ekranlara taşıyarak izleyenleri keyifli bir tura çıkaracak.

“Sevcan'la Lezzet Yolunda”, 26 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00’te yeni bölümüyle Show TV’de!