Ülkemizde birçok ürünün fiyatı hızla artmaya devam ediyor. Fiyatı en hızlı artan ürünler elbette direkt dolar kuruna bağlı olarak teknolojik aletler oluyor. Cep telefonlarından laptoplara kadar pek çok ürün gamı dolarla birlikte yükselmeye devam ediyor. Özellikle de bazı teknoloji devleri zarar etmemek için dolar kurunu 20-21 TL'ye sabitleyerek ürün fiyatlarını güncellediğini görmüştük. Hal böyleyken vatandaşlar son model teknoloji ürünlerine ulaşmakta büyük zorluk çekiyor en ucuz son model telefonlar 10.000 TL, laptoplar ise 20.000 TL bandına çıkmışken sizlere güzel bir haberimiz var!
Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen gümrüğe takılan kaçak ürünler, E-ihale'de çok uygun fiyata satışa çıkıyor! Eğer sizin de yeni telefon, laptop ya da oyun konsolu alma hayaliniz varsa Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen E-ihale’ye katılabilirsiniz!
E-İhale Nasıl Çalışıyor?
Ticaret Bakanlığının yürüttüğü E-ihale'de birçok farklı ürünleri neredeyse yarı fiyatına satın alabilirsiniz. Bunun için ilk olarak E-ihaleye üye olmanız gerekiyor. Ürünler teklif usulü ile açık arttırmada satılıyor, belirli bir bedel üzerinden açık arttırma başlıyor ve ürünü satın almak isteyen kişiler teklifler vererek ihaleye katılıyor. Belirli süre içinde en yüksek teklifi veren kişi ise satın alma hakkını kazanıyor.
E-İhale'de Satışa Çıkan Ürünler
-
Oyun Konsolu (Kullanılmış) SONY CUH-2015A (PS4) (SERİ NO: MC872217728) 1 Adet, Oyun Konsolu Aparatı (Kullanılmış) NINTENDO HAC-011 1 Adet, Müzik Çalar (Kullanılmış) SANDISK SDMX28 1 Adet, Müzik Çalar (Kullanılmış) AGPTEK A01T 1 Adet 4800 TL yerine 2400 TL'ye satılıyor.
-
Fotoğraf Makinesi (Kullanılmış) 5 Adet, Ebook (Kullanılmış) 6 Adet, Laptop (Kullanılmış) 5 Adet, Büyük Kulaklık (Kullanılmış) 47 Adet, Küçük Kulaklık (Kullanılmış) 50 Adet, Tekli Kulaklık (Kullanılmış) 11 Adet 60.080 TL yerine 30.040 TL'ye alıcılarını bekliyor.
-
Ebook (Kullanılmış) 38 Adet, Powerbank (Kullanılmış) 80 Adet, Powerbank 3 Adet, Büyük Kulaklık (Kullanılmış) 113 Adet, Tekli Kulaklık (Kullanılmış) 11 Adet 54.800 TL yerine 27.400 TL'ye satılıyor
-
Xiaomi Redmi M2003J15SC Cep Telefonu 35 Adet, Xiaomi Redmi M1908C3JE Cep Telefonu 89 Adet, Plastik Şeffaf Cep Telefonu Kılıfı Markasız 175 Adet 506.300 TL yerine 253.150 TL'ye satılıyor.
-
Xiaomi Redmi M1908C3JE Cep Telefonu 32 Adet, Plastik Şeffaf Cep Telefonu Kılıfı Markasız 32 Adet.
Yorumlar