Müşterilerinin sesini duyan TEB, bu ihtiyaca da kayıtsız kalmadı ve ihtiyaç kredisi kampanyası ile herkesin yüzünü güldürdü.
Günlük finansal yaşantınızda aniden karşınıza çıkan ihtiyaçlar nedeniyle bütçenizin zorlandığını mı düşünüyorsunuz? Emin olun bunu yaşayan bir tek siz değilsiniz. Türkiye Ekonomi Bankası, tam da bu şekilde beklenmeyen ihtiyaçlar karşısında müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Eğitimden sağlığa, tadilattan tatile hemen her ihtiyacınız için kullanabileceğiniz TEB ihtiyaç kredileri hem uygun faiz oranları hem de esnek geri ödeme olanakları ile anında hesabınızda. Üstelik de başvuru için birçok prosedüre katlanmanıza gerek kalmadan. İşte TEB ihtiyaç kredisine dair merak ettiğiniz her şey!
Tüm İhtiyaçlarınız İçin TEB İhtiyaç Kredisi
Bir anda karşınıza çıkan sağlık giderleri ya da sizin veya çocuklarınızın eğitimine dair beklenmedik giderler. Ya da çok bunaldınız ve bir tatil hiç de fena gelmez. Peki, ama tüm bunlar için yeterli miktarda nakde sahip değilseniz? İşte tüm bu durumlar için TEB’in sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi paketi tam da size göre. %1,59’dan başlayan faiz oranları ve 36 ay geri ödeme avantajı ile TEB ihtiyaç kredisi gündelik hayatınızda karşınıza çıkan birçok ihtiyaç için finansman olanağı sunuyor. 3 aydan başlayan ve maksimum 36 aya kadar geri ödeme olanağı bulunan TEB ihtiyaç kredinizi dilerseniz kullandıktan sonra erteleme şansına da sahipsiniz. Öncelikle ihtiyaçlarınızı karşılayıp taksit ödemelerinize 3 ay sonra başlamanıza olanak sağlayan TEB ihtiyaç kredisine, CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr'den kolayca başvurabilirsiniz. Bunun yanı sıra TEB Telefon Şubesi olan 0850 200 0666 numaralı hattı 7/24 arayabilir veya teb.com.tr’den de kredi başvurunuzu dakikalar içinde yapabilirsiniz.
Kredi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler
TEB ihtiyaç kredisi için gerekli olan evrakları şu şekilde sıralayabiliriz:
- Başvuru formu
- Başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı veya noter tasdikli suret
- Başvuru sahibine ait ikametgah belgesi ya da sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu hattı faturalarından biri
- Başvuru sahibine ait gelir belgesi (Serbest Meslek Sahipleri ya da Ticaret Erbabı: Son yıla ait Vergi Levhası, bilanço ve gelir tablosu, Ticaret Sicil Gazetesi, Oda kayıt belgesi - Ücretli Çalışanlar: Maaş bordrosu veya maaş yazısı - Emekliler: Emekli maaşı hesap cüzdanı - Gayrimenkul Geliri Beyan Edenler: Gelire konu tapu belgesi ve ilgili kira kontratı - Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı.)
Yorumlar