Eğitimden sağlığa, eşya alımından evliliğe, tatilden tadilata birçok ihtiyacınızda ek bir finansman desteğine ihtiyacınız ortaya çıkabilir. Bu tarz bir durumla karşı karşıya kaldığınızda piyasanın en uygun faiz ve en uygun geri ödeme olanaklarına sahip olan Yapı Kredi Bankası bireysel ihtiyaç kredisini değerlendirebilirsiniz. İnternetten, mobilden ya da size en yakın şubeden yapabileceğiniz Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvuru olanakları ise oldukça basit. İşte detaylar!
Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Başvuru Seçenekleri
36 aya varan taksitlerle kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi için Yapı Kredi Bankası’nın belirlemiş olduğu faiz oranı piyasa faiz oranları değerlendirildiğinde oldukça makul. %2,19 faiz oranı ile alabileceğiniz krediniziz başvuru koşulları ise oldukça basit. Başvurunuzu size en yakın Yapı Kredisi şubesine giderek gerçekleştirebileceğiniz gibi hiçbir şekilde şubeye gitmeden internet ya da telefon bankacılığı kanalları ile de kredi gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilirsiniz.
Esnek Ödeme Seçenekleri
Yapı Kredi ihtiyaç kredinizi aylık eşit taksitlerle ödeyebileceğiniz gibi dilerseniz 3 ay erteleyerek de ödeyebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi kanalları ile yapacağınız başvurunuz onaylandıktan sonra 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi ile önce harcayıp 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Başvuru için Mobil veya Yapı Kredi internet şubesi kanallarından giriş yapıp kampanya giriş ekranından “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçeneğini seçmelisiniz. Kampanyayı seçtiğiniz andan sonra ilk taksit tarihiniz kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olarak belirlenir. Kampanyanın azami vadesi ise ödemesiz dönem dahil olmak üzere 36 aydır. Bu seçenek dahilinde en fazla 90 gün erteleme yapılabilir.
Kredi İçin Gerekli Belgeler
Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapıp onay sürecinden geçtikten sonra gerekli olan belgeler şunlardır:
- Başvuran kişiye ait nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport
- Gerekli görüldüğü takdirde ikametgah belgesi ya da son üç aya ait telefon, doğalgaz ya da su faturası
- Düzenli bir gelirinizin olduğuna dair belge. (Ücretliler: Maaş bordrosu - Serbest meslek sahipleri ya da ticaret erbapları: Son yıla ait vergi levhası, bilanço ve gelir tablosu, Ticaret Sicil Gazetesi, Oda kayıt belgesi – Emekliler: Emekli maaşı hesap cüzdanı - Gayrimenkul Geliri Beyan Edenler: Gelire konu tapu belgesi ve ilgili kira kontratı - Menkul Geliri Elde Edenler: Faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı)